A Sweetsimple Story

A Sweetsimple Story

Waarom kiezen voor STEPA-producten?

 Stepaja ontwikkelt gezonde producten geschikt voor eenieder die gezond wil leven, en vermits geen suiker wordt toegevoegd uiterst geschikt voor diabetici. Het gamma omvat de klassieke tafelzoetstoffen, alsook limonades en bieren zonder suiker.

– Aan geen enkel van de STEPA producten wordt suiker toegevoegd. De gebruikte steviolglycosiden, de zoetstoffen uit Stevia, zijn van de beste kwaliteit en dragen het EUSTAS kwaliteitslabel (EUSTAS: Europese Stevia Associatie).

– Vermits onze producten absoluut geen toegevoegde suiker bevatten, hoeven we niet uit te pakken met de naam Stevia om dan toch nog 5 à 6 percent suiker toe te voegen aan frisdranken. Onze frisdranken zijn volledig zonder suikers en dus geschikt voor alle consumenten.

– Alle producten worden geproduceerd in België, en dit creëert dus werkgelegenheid in eigen land. Bovendien worden daardoor de transporten geminimaliseerd en dit is goed voor het milieu.

– Door de verkoop in de kleine handelszaken te stimuleren, wordt er nogmaals werkgelegenheid gecreëerd.

– Veel consumenten die voedingswaren kopen in grootwarenhuizen, kopen te veel en smijten dikwijls tussen 40 en 50 % van de gekochte goederen weg. Dit maakt de kostprijs dan uiteindelijk duurder dan in de kleinere buurtwinkels, waar u elke dag vers kan aankopen op loopafstand.

– Er worden eerlijke prijzen betaald aan onze producenten, die niet worden uitgewrongen zoals wel gebeurt door de aankopers van de grote winkelketens.

– Klanten worden bovendien naar grootwarenhuizen gelokt met goedkope voedingswaren en worden verleid om nog een gans gamma van niet-noodzakelijke dingen te aan te kopen.

– Naast het scheppen van meer werkgelegenheid, wordt het land niet leeggezogen zoals bij de multinationals wel het geval is. Het geld wordt ter plaatse terug geïnvesteerd.

– In de tweede helft van deze brochure kan u een aantal gerechten vinden die kunnen gemaakt worden met onze StepaSweet of StepaZero. De aangegeven hoeveelheden kunnen niet worden vervangen door andere producten die op de markt voorradig zijn.

– Last but not least: al onze producten staan onder controle van Professor Jan M.C. Geuns, de authoriteit en bezieler van het Stevia-gebeuren in Europa.