A sweetsimple story

Waarom kiezen voor STEPA-producten?

 Stepaja ontwikkelt producten met een verminderde energiewaarde . Het gamma omvat de klassieke tafelzoetstoffen, alsook limonades en bieren.

– Aan geen enkel van de STEPA producten wordt suiker toegevoegd. De gebruikte steviolglycosiden, de zoetstoffen uit Stevia, zijn van de beste kwaliteit. Onze frisdranken zijn volledig zonder suikers en dus geschikt voor alle consumenten die een verminderde energie-inname wensen.

– Alle producten worden geproduceerd in België, en dit creëert dus werkgelegenheid in eigen land. Bovendien worden daardoor de transporten geminimaliseerd en dit is goed voor het milieu.

– Door de verkoop in de kleine handelszaken te stimuleren, wordt er nogmaals werkgelegenheid gecreëerd.

– Veel consumenten die voedingswaren kopen in grootwarenhuizen, kopen te veel en smijten dikwijls tussen 40 en 50 % van de gekochte goederen weg. Dit maakt de kostprijs dan uiteindelijk duurder dan in de kleinere buurtwinkels, waar u elke dag vers kan aankopen op loopafstand.

– Er worden eerlijke prijzen betaald aan onze producenten.

– Klanten worden bovendien naar grootwarenhuizen gelokt met goedkope voedingswaren en worden verleid om nog een gans gamma van niet-noodzakelijke dingen te aan te kopen.

– Naast het scheppen van meer werkgelegenheid wordt het geld ter plaatse terug geïnvesteerd.

– In de tweede helft van deze brochure kan u een aantal gerechten vinden die kunnen gemaakt worden met onze StepaSweet of StepaZero. De aangegeven hoeveelheden kunnen niet rechtstreeks worden vervangen door andere producten die op de markt voorradig zijn.