A sweetsimple story

Waarom kiezen voor STEPA-producten?

 Stepaja ontwikkelt gezonde producten geschikt voor eenieder die gezond wil leven. Het gamma omvat de klassieke tafelzoetstoffen, alsook limonades en bieren.

– Aan geen enkel van de STEPA producten wordt suiker toegevoegd. De gebruikte steviolglycosiden, de zoetstoffen uit Stevia, zijn van de beste kwaliteit.

– Vermits onze producten absoluut geen toegevoegde suiker bevatten, hoeven we niet uit te pakken met de naam Stevia om dan toch nog 5 à 6 percent suiker toe te voegen aan frisdranken. Onze frisdranken zijn volledig zonder suikers en dus geschikt voor alle consumenten.

– Alle producten worden geproduceerd in België, en dit creëert dus werkgelegenheid in eigen land. Bovendien worden daardoor de transporten geminimaliseerd en dit is goed voor het milieu.

– Door de verkoop in de kleine handelszaken te stimuleren, wordt er nogmaals werkgelegenheid gecreëerd.

– Veel consumenten die voedingswaren kopen in grootwarenhuizen, kopen te veel en smijten dikwijls tussen 40 en 50 % van de gekochte goederen weg. Dit maakt de kostprijs dan uiteindelijk duurder dan in de kleinere buurtwinkels, waar u elke dag vers kan aankopen op loopafstand.

– Er worden eerlijke prijzen betaald aan onze producenten.

– Klanten worden bovendien naar grootwarenhuizen gelokt met goedkope voedingswaren en worden verleid om nog een gans gamma van niet-noodzakelijke dingen te aan te kopen.

– Naast het scheppen van meer werkgelegenheid en het geld wordt ter plaatse terug geïnvesteerd.

– In de tweede helft van deze brochure kan u een aantal gerechten vinden die kunnen gemaakt worden met onze StepaSweet of StepaZero. De aangegeven hoeveelheden kunnen niet rechtstreeks worden vervangen door andere producten die op de markt voorradig zijn.